Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #258864

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2457
  • Karma: 18
  • Thank you received: 3002
Vandaag ietsjes lekkerder en gezonder gegeten dan met die verbrande patat en droge bamischijf van zaterdag, de dame die het heeft klaargemaakt zou heel goed als kok in een duur restaurant aan het werk kunnen;

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe
The following user(s) said Thank You: Thor

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #258866

  • arjen37
  • arjen37's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Posts: 776
  • Thank you received: 646

Bernhard 1963 wrote: Vandaag ietsjes lekkerder en gezonder gegeten dan met die verbrande patat en droge bamischijf van zaterdag, de dame die het heeft klaargemaakt zou heel goed als kok in een duur restaurant aan het werk kunnen;


Zie ik nou warme witlof? :sick:

Warme witlof, spruitjes en bleekselderij zijn drie dingen die ik niet lekker vind. Bepaalde kruiden ook niet, maar welke dat zijn weet ik dan weer niet. Voor de rest ben ik een redelijk gemakkelijke eter. Ik kan alleen ontzettend slecht bedenken wat ik moet eten. En het duurt uren voordat ik trek krijg als ik moe uit kantoor kom.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #258918

Dat kiezen wat te eten, daar heb ik het ook moeilijk mee... raar eigenlijk... mijn vrouw vraagt mij dat dan 'ik ga nu naar de winkel, wat wil je eten volgende week'... en dan is het net of ik in mijn hersenen met een zoeklicht op zoek ga naar recepten en alle gerechten zich angstvallig verstoppen... de steak friet en de de gegratineerde witloofrolletjes zitten onder de cursus project management, de tajine met lamsvlees, de zalm met boursin en de Poolse worst met boerenkool en puree met spekjes zitten ergens in een hoekje achter de vakantieherinneringen, spaghetti, zeg ik dan... soms hang ik de lolbroek uit en zeg ik 'kreeft', 'verse kreeft'...
Wat is er mis met een wekelijkse circulatie van dezelfde gerechten,
- maandag: worst met boerenkool,
- dinsdag: rijst met curry en kip
- woensdag: pasta
- donderdag: sushi
- vrijdag: pizza
- zaterdag: steak/friet/sla
- zondag: uit eten (roterend: indisch, tai, chinees, griek, belgisch, …)
Er is dan nog zoveel variatie mogelijk binnen dit veilige kader, maar eigenlijk liever niet...
Ik heb nu zin in de gehaktballetjes met boontjes en gebraden aardappeltjes die mijn moeder zo vaak maakte...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #258921

Nog twee maaltijden van Apetito , zaterdag eens weer een bestelling plaatsen , blijft een geweldige service vind alleen , onhandig dat ze pas een maand later de incasso overmaken ...
Neuro Diversiteit , daar doe ik het voor ...

En Sociaal op eigen termen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 2 weeks ago #258950

Ik was ooit in Amerika, en daar hadden ze als nagerecht rijsttaartjes... Ze hadden deze in grote rechthoeken gebakken. Probleem, dan heb je geen korstjes... wat je wel hebt als je individuele ronde taartjes bakt... Nou, daar hadden ze het volgende op gevonden: er stond een grote inoxen pot vol korstjes... het geheel was wel lekker en ik bewonder de 'yes we can'-spirit van de Amerikanen...
Toen dacht ik, dit land is rijp voor een clown als president... dat is 15 jaar geleden.

Stilaan worden we eigenlijk met zijn allen rijp voor een volgende stap in de Hello Fresh-rage... Iedere dag een mail waarin staat: ga naar de supermarkt, koop twee wortelen, drie als het kleintjes zijn, een grote ui, een fles passata, 300 gram gehakt, een doos spaghetti, …Versnijd dit alles naar hartenlust... kap bij elkaar in een diepe pan en laat een uurtje sudderen... opdienen met geraspte parmesaan…

Nog even de grapjurk uithangen ten koste van de bamischijf… Ik dacht dat dat deel uitmaakte van de nieuwe sport BAMI, een variant van ijshockey die vooral in Friesland onder gepensioneerden populair is... zoals wij hier jeu de boule spelen...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by MarcDC.

Wat eten we vandaag? 2 months 2 weeks ago #258975

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2457
  • Karma: 18
  • Thank you received: 3002

MarcDC wrote: Ik dacht dat dat deel uitmaakte van de nieuwe sport BAMI, een variant van ijshockey die vooral in Friesland onder gepensioneerden populair is... zoals wij hier jeu de boule spelen...


Huh??? :huh:
Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.261 seconds
Powered by Kunena Forum