Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? 4 weeks 1 day ago #260167

Gisteren was een beetje rare dag qua eten voor mij , laatste wat ik gegeten heb is een Couscous Falafel van de Appie van het station van Den Bosch , vanavond naar de buffet chinees toe met mijn moeder , hoop dat niet al te druk is.
Neuro Diversiteit , daar doe ik het voor ...

En Sociaal op eigen termen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 weeks 1 day ago #260204

Mijn zoon heeft vandaag de barbecue aangestoken. Hij doet dat prima, ergens loopt er een meisje, of jongetje, dat later heel veel voordeel gaat doen met deze man van een zoon van mij. Hij rijdt ook het gras af.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 weeks 1 day ago #260209

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2457
  • Karma: 18
  • Thank you received: 3002
Bruine bonensoep. Zondag 21 april heb ik het blik geopend en maar de helft opgegeten, vandaag (paasmaandag) ontdekte ik dat het pannetje met de bruine bonensoep nog op het gasstel stond. Ik had er een andere pan bovenop gezet, daardoor was het wat de soep betreft een kwestie van 'uit het oog uit het hart' en met de vrij hoge temperaturen van afgelopen week leek het wel groene bonensoep, er lag een dichte laag groene schimmel bovenop.

De schimmel eraf geschept, de toen weer bruine bonensoep opgewarmd en lekker opgegeten, het smaakte prima!

Dat was vier uur geleden en ik ben nog steeds niet ziek. B)


.
Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 weeks 1 day ago #260210

Bernhard 1963 wrote: Bruine bonensoep. Zondag 21 april heb ik het blik geopend en maar de helft opgegeten, vandaag (paasmaandag) ontdekte ik dat het pannetje met de bruine bonensoep nog op het gasstel stond. Ik had er een andere pan bovenop gezet, daardoor was het wat de soep betreft een kwestie van 'uit het oog uit het hart' en met de vrij hoge temperaturen van afgelopen week leek het wel groene bonensoep, er lag een dichte laag groene schimmel bovenop.

De schimmel eraf geschept, de toen weer bruine bonensoep opgewarmd en lekker opgegeten, het smaakte prima!

Dat was vier uur geleden en ik ben nog steeds niet ziek. B)


.

:sick:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 weeks 21 hours ago #260211

  • Wickerman
  • Wickerman's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Gods notaris in de laatste dagen
  • Posts: 332
  • Thank you received: 434
De warme lucht moet eruit kunnen in een hete pan waar nog wat in zit anders wordt het zuur en/of krijg je schimmel, dus altijd een kiertje openhouden. Heb lang geleden eens een enorme pan zelfgemaakte pompoensoep weg kunnen gooien vanwege dit principe.
Het dwaze Gods is wijzer dan de mensen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Wickerman.

Wat eten we vandaag? 4 weeks 9 hours ago #260219

Gadverredamme Bernhard!!

Met dit warme weer is alleen de deksel eraf zelfs niet genoeg. In een teiltje koud water, zodat het snel afkoeld.
En eigenlijk mag je een blik maar 1x opwarmen.
AQ 41 Aspie quiz 147/200 Diagnose 5 april 2018

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.271 seconds
Powered by Kunena Forum