Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259108

  • Reveur
  • Reveur's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 723
  • Thank you received: 360
Gisteravond pasta met spinazie. Lekker, simpel, snel klaar en gezond.

Uitje bakken, hamblokjes even meebakken, knoflook nog even meebakken. Dan spinazie er bevroren bij (scheelt ontdooitijd ;) ).
Als spinazie warm is, doe je er kaas bij. Serveer met (gaar gekookte) pasta. Simpele elleboogjes zijn het lekkerst erbij. Als je er voor zorgt dat de pasta van durum tarwe is gemaakt, krijg je je vezels ook nog binnen (eigen merk Ah is dat ook en niet duur).

Voor 4 personen gebruik ik 2 uien, dubbelpak hamblokjes, 700gr spinazie (deelblokjes), lekker veel geraspte Goudse kaas (draadjes trekken hoort bij het eten) soms een bol mozzarella en soms een scheutje slagroom.

Vroeger met geprakte gekookte aardappel, maar pasta vind ik lekkerder.
AQ 41 Aspie quiz 147/200 Diagnose 5 april 2018

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259132

  • Eend
  • Eend's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 70
  • Thank you received: 52

Marcus Cole wrote: ...alleen wat Brinta die nog klaar stond van de ochtend ...

:blink:


:sick:
Ik heb nu een plaatje in mn hoofd van een bord Brinta in melk die een hele dag heeft staan gisten..
:sick: :sick:
The following user(s) said Thank You: Thor

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259146

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653

Eend wrote:

Marcus Cole wrote: ...alleen wat Brinta die nog klaar stond van de ochtend ...

:blink:


:sick:
Ik heb nu een plaatje in mn hoofd van een bord Brinta in melk die een hele dag heeft staan gisten..
:sick: :sick:

Zo is het speciaalbier ook uitgevonden!
honi soit qui mal y pense
The following user(s) said Thank You: Bernhard 1963

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259148

  • arjen37
  • arjen37's Avatar
  • Online
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Posts: 990
  • Thank you received: 743
Dit weekend wordt er voor mij gekookt. Wat dat maakt mij niet zoveel uit, alles is beter dan dat ik het zelf moet doen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259152

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2646
  • Thank you received: 3127
Pommes de terres frites sapoudré de Maggi met versnipperde augurk, haricots verts de conserve met een boulette de viande a poivre de ketchup, dat was mijn repas chaud maigre van vanavond.

B)




.
Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe
The following user(s) said Thank You: MarcDC

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259153

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653

Bernhard 1963 wrote: Pommes de terres frites sapoudré de Maggi met versnipperde augurk, haricots verts de conserve met een boulette de viande a poivre de ketchup, dat was mijn repas chaud maigre van vanavond.

B)




.

Voor mijn verjaardag zijn wij naar een restaurant geweest met twee sterren in de michelin-gids... poepsjiek dus... met een bongobon van 150 Euro... en daar vertellen ze ook zo'n verhaaltjes over het eten...
zou ik hilarisch vinden: de gehaktballen is onze chef deze morgen persoonlijk gaan halen in den Ikea... ze zijn van het merk 'kottbullar'... de sperziebonen komen uit een diepvrieszak die de chef voor hij vertrok op het aanrecht heeft laten ontdooien, ik dacht dat dat er nog van de AH waren, huismerk... de aardappeltjes komen uit een bokaal, dat is huismerk van AH... het zout dat wij daaropdoen was bij Colruyt extra goedkoop als we het per drie kilo kochten, en dat hebben we dus ook gedaan, eveneens huismerk Boni... van het huis dus allemaal...laat het u smaken...

Als rechtgeaarde autist vind ik ook dat als iets 'op een bedje' wordt opgediend ik ook wil weten of het moe was, heeft het een slaapmiddel genomen, zal ik het wakker maken als ik er met mijn mes in snijd? waarom heeft dat bedje geen lattenbodem?
honi soit qui mal y pense

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by MarcDC.

Wat eten we vandaag? 2 months 4 weeks ago #260063

  • Reveur
  • Reveur's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 723
  • Thank you received: 360
Dochter en haar vriendin (blijft logeren) wilden patatpizza.
Net zoiets als kapsalon, maar dan op een pizza.
Gek genoeg was het heel erg lekker.

Zelfgemaakte pizzabodem met tomatensaus, salami en kaas.
Zelfgemaakte dikke frieten (met schoongepoetste schil) uit de airfryer.
Als de pizza bijna klaar is de patat erop en veel geraspte kaas en nog even de oven in totdat de kaas gesmolten is.
AQ 41 Aspie quiz 147/200 Diagnose 5 april 2018
The following user(s) said Thank You: Nattie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #260075

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653
Ze hebben ook een baguette met hamburgervlees en frietjes derin, en dat noemen ze een mitraillette... too much of a good thing is wonderful!
honi soit qui mal y pense

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #260077

  • arjen37
  • arjen37's Avatar
  • Online
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Posts: 990
  • Thank you received: 743

Part of the message is hidden for the guests. Please log in or register to see it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 2 months 3 weeks ago #260084

  • Project
  • Project's Avatar
  • Offline
  • User is blocked
  • User is blocked
  • Posts: 213
  • Thank you received: 72
Turks brood met worst en kaas klaar gemaakt en een heerlijke eigen knoflooksaus.

En vanavond heb ik wat bitterballen en een kaassoufle gesnoept.
Tot later.

PS: Bedankt iedereen, het heeft mij erg goed gedaan en ben weer verder dankzij het forum, haar leden en de beheerders. Normaal doet een ban mij niets, maar het raakt mij helaas dit keer wel en dat is dan terecht en een goede les voor mij. Sia - Never Give Up

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.372 seconds
Powered by Kunena Forum