Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? 4 months 2 weeks ago #259052

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2646
  • Thank you received: 3127

signe wrote: Diepvries bevat meer vitaminen en smaakt verser.B)


Ja, maar dat moet vaak eerst nog ontdooien of de portie is veel te groot zodat ik er met veel gedoe een stuk af zou moeten hakken maar zo'n (vrijgezellen)blikje flikker je snel even in een pannetje op het gas en het is warm en is qua hoeveelheid precies goed.

B)
Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Bernhard 1963.

Wat eten we vandaag? 4 months 2 weeks ago #259054

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653

Bernhard 1963 wrote: Smaakloze worteltjes en flauwe doperwtjes uit blik maar de aardappels waren vers en de rundergehaktbal smaakte ook prima. Ananasyoghurt als aperitief en als apéritif extraordinaire een NL-vlag Ola Raket-ijsje. (glace de fusée du drapeau de Pays-Bas)

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.






.

Op grootmoeders wijze... ja, mijn grootmoeder las ook liever een goed boek dan van die miniworteltjes te zitten raspen...
Wat mijn grootmoeder dan deed was een beetje wijn in de pan kappen waar het vlees net in gebakken is en daar dan de blikken inkappen... op de aardappeltjes uit een bokaal doe je een takje rozemarijn uit de tuin...
honi soit qui mal y pense

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by MarcDC.

Wat eten we vandaag? 4 months 2 weeks ago #259055

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653

signe wrote:

Bernhard 1963 wrote:

Thor wrote: Gadverdamme Bernhard........


Maar de vitaminen zitten er nog wel in als het uit een blikje komt! :woohoo:


Diepvries bevat meer vitaminen en smaakt verser.B)


We zijn allemaal op weg om in goede gezondheid op ons sterfbed te belanden... volgens mij is dat de oorzaak van al die Alzheimer, ons lichaam is nog veel te goed terwijl onze computer het al begeven heeft... dan nog liever een herseninfarct...
honi soit qui mal y pense

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259095

  • Marcus Cole
  • Marcus Cole's Avatar
  • Online
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Rondlopende Paradox
  • Posts: 2959
  • Thank you received: 2016
twee broodjes van 15 cm bij de Subway en wat koekjes had ik gewoon zin in.
'Hoe meer ik naar mijzelf kijk , hoe minder ik van mijzelf begrijp , ik ben een rare kwibus niet' ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259098

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Posts: 2646
  • Thank you received: 3127

Marcus Cole wrote: twee broodjes van 15 cm bij de Subway en wat koekjes had ik gewoon zin in.


Dat moet kunnen, even lekker jezelf verwennen. B)

Ik had in geen tijden een hazelnoot-schuimgebakje gehad, toen ik naar de middelbare school ging kocht ik zo nu en dan twee stuks bij de banketbakker en die vrat ik dan lekker in m'n eentje op. Toen ik gister voor een vriendin een klusje klaarde en zij me vroeg wat ik bij de koffie wilde vroeg ik om zo'n hazelnoot-schuimgebakje en dat smaakte voortreffelijk!



.
Wie ons het strengst beoordeelt? Een mislukte dilettant. [verzekeringsarts]
Johann Wolfgang von Goethe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259107

  • Marcus Cole
  • Marcus Cole's Avatar
  • Online
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Rondlopende Paradox
  • Posts: 2959
  • Thank you received: 2016
Die broodjes en koekjes hebben mij behoorlijk gevuld , heb amper nog iets gegeten de hele avond , alleen wat Brinta die nog klaar stond van de ochtend ...

:blink:
'Hoe meer ik naar mijzelf kijk , hoe minder ik van mijzelf begrijp , ik ben een rare kwibus niet' ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259108

  • Reveur
  • Reveur's Avatar
  • Away
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 723
  • Thank you received: 360
Gisteravond pasta met spinazie. Lekker, simpel, snel klaar en gezond.

Uitje bakken, hamblokjes even meebakken, knoflook nog even meebakken. Dan spinazie er bevroren bij (scheelt ontdooitijd ;) ).
Als spinazie warm is, doe je er kaas bij. Serveer met (gaar gekookte) pasta. Simpele elleboogjes zijn het lekkerst erbij. Als je er voor zorgt dat de pasta van durum tarwe is gemaakt, krijg je je vezels ook nog binnen (eigen merk Ah is dat ook en niet duur).

Voor 4 personen gebruik ik 2 uien, dubbelpak hamblokjes, 700gr spinazie (deelblokjes), lekker veel geraspte Goudse kaas (draadjes trekken hoort bij het eten) soms een bol mozzarella en soms een scheutje slagroom.

Vroeger met geprakte gekookte aardappel, maar pasta vind ik lekkerder.
AQ 41 Aspie quiz 147/200 Diagnose 5 april 2018

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259132

  • Eend
  • Eend's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 70
  • Thank you received: 52

Marcus Cole wrote: ...alleen wat Brinta die nog klaar stond van de ochtend ...

:blink:


:sick:
Ik heb nu een plaatje in mn hoofd van een bord Brinta in melk die een hele dag heeft staan gisten..
:sick: :sick:
The following user(s) said Thank You: Thor

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259146

  • MarcDC
  • MarcDC's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Posts: 2038
  • Thank you received: 653

Eend wrote:

Marcus Cole wrote: ...alleen wat Brinta die nog klaar stond van de ochtend ...

:blink:


:sick:
Ik heb nu een plaatje in mn hoofd van een bord Brinta in melk die een hele dag heeft staan gisten..
:sick: :sick:

Zo is het speciaalbier ook uitgevonden!
honi soit qui mal y pense
The following user(s) said Thank You: Bernhard 1963

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Wat eten we vandaag? 4 months 1 week ago #259148

  • arjen37
  • arjen37's Avatar
  • Online
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Posts: 990
  • Thank you received: 743
Dit weekend wordt er voor mij gekookt. Wat dat maakt mij niet zoveel uit, alles is beter dan dat ik het zelf moet doen.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.367 seconds
Powered by Kunena Forum