Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262565

  • Marcus Cole
  • Marcus Cole's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Berichten: 3021
  • Ontvangen bedankjes 2049
Ik vond die maaltijdsalades van de tegenover gelegen plus prima te doen ... Even kijken of ik morgen nog een groenteboer of die boerderij winkel ga opzoeken , die laatste heeft echt heerlijke broodjes , voor bescheiden bedragen ...

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262571

  • Reveur
  • Reveur's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Berichten: 898
  • Ontvangen bedankjes 414

MarcDC schreef :

Reveur schreef :

MarcDC schreef :

Rocket schreef :

Reveur schreef :

Rocket schreef :

Reveur schreef : Worteltjes, patato wedges, vissticks en zelfgemaakte remoulade saus


Door het woord 'wedges' klinkt het net even iets culinairder dan gebakken (zoete) aardappeltjes. :laugh:


Had er eigenlijk visfilet in een krokant jasje nog bij moeten zetten :laugh:


:laugh: :laugh: :laugh:


Noemt dat dan ook geen 'luie wijven frieten'?
Dat moet je zeker serveren 'op een bedje' van...


Ok, komtie
Wij hadden een voortreffelijke visfilet met een krokantje. Overheerlijke pomme du terre welke een jasje hadden van een speciale kruidenmelange. Op een bedje van oranjegouden geschrapte worteltjes. En dit alles afgemaakt met een verse remouladesaus.

Nah, wie krijgt er honger?

De worteltjes waren geschrapt? geen worteltjes dus?
De remouladesaus heeft ze afgemaakt? klinkt gevaarlijk, die remouladesaus... heeft die nog meer slachtoffers gemaakt vandaag? recept van je schoonmoeder zeker? en het zijn pommes de terre, niet du. Verder ben ik niet snel onder de indruk, dus wat zit er in die kruidenmelange dat die zo speciaal is? En ze hadden het nog koud binnenin, misschien daarom dat ze hun jasje aandeden? Als de remouladesaus ze had afgemaakt, lagen die worteltjes op hun sterfbed... maar ze waren geschrapt? Vraagt u zich soms ook af waarom captain Iglo zo vaak van gezicht verandert? Om de klachten over zijn fishdicks voor te zijn...


Sorry mijn laatste Franse les is inmiddels 20 jaar geleden :silly:
De remouladesaus had de vis al afgemaakt. Dus de wortels waren er nogal bang voor geworden en die werden zo strontvervelend dat we ze hebben geschrapt.

Vanavond gehaktballetjes in tomatensaus op een bedje van spaghetti
Alles behalve de spaghetti zelfgemaakt.
AQ 41 Aspie quiz 147/200 Diagnose 5 april 2018
Bedankt door: MarcDC

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262573

  • rl71
  • rl71's Profielfoto
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Berichten: 222
  • Ontvangen bedankjes 372
Courgetti met pastasaus:

Recept
AQ Test: 42
ASS/Asperger diagnose: 11 april 2018
OCP diagnose: 14 oktober 2013

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262578

  • Thor
  • Thor's Profielfoto Onderwerp Author
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Berichten: 3730
  • Ontvangen bedankjes 4393
Ribeye
It’s just a sign of the times, going forward in reverse… still, he who have laugh last, is just a hand in the bush

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262598

  • MarcDC
  • MarcDC's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Berichten: 2321
  • Ontvangen bedankjes 720

rl71 schreef : Courgetti met pastasaus:

Recept

Dat is gezonde kost, en goed voor de lijn... sauzen op basis van tomaat en ui zijn altijd te verkiezen voor de gezondheid...
honi soit qui mal y pense
Bedankt door: rl71

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262599

  • MarcDC
  • MarcDC's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Berichten: 2321
  • Ontvangen bedankjes 720
@Reveur,
Ik had eens een fles wijn besteld van Macon... en ik vroeg om Maçon... Masson ipv Makkon…
En die dienster zo prompt, ah, la Macon... correct uitgesproken... dat was een heel klein beetje om door de grond te zakken van schaamte... :blush:

Als ik naar een sjiek restaurant ga en ze beginnen zo een praatje te maken over het eten, dan heb ik altijd zin om zo te gaan reageren. Als ik in de tachtig ben, ga ik dat gewoon lekker doen...
honi soit qui mal y pense

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262601

  • Bernhard 1963
  • Bernhard 1963's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • DE DWAASHEID DEZER WERELD IS WIJSHEID BIJ DE MENS
  • Berichten: 2779
  • Ontvangen bedankjes 3186
Asperges met een of andere gele saus, ham en ei erbij, gekookte aardappelkrieltjes en nog iets maar dat ben ik even kwijt en het smaakte voortreffelijk!

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262603

  • arjen37
  • arjen37's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Berichten: 1047
  • Ontvangen bedankjes 769

Bernhard 1963 schreef : Asperges


Voor de snelle lezer lijkt het bijna alsof je een kannibaal bent. :dry:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262604

  • arjen37
  • arjen37's Profielfoto
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Pretending to be a functioning human is exhausting
  • Berichten: 1047
  • Ontvangen bedankjes 769
Ik post niet wat ik vandaag gegeten heb, want dat heb ik al zo vaak gedaan. Variatie is niet mijn sterkste punt.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Wat eten we vandaag? 3 maanden 1 week geleden #262623

  • cherna
  • cherna's Profielfoto
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Berichten: 102
  • Ontvangen bedankjes 92
Vandaag ansjovisbroodjes gemaakt. Kleine bolletjes van wat harder brood met binnenin een stukje ansjovis meegebakken. Jij eet altijd hetzelfde arjen? Ik probeer liefs iedere dag wat nieuws uit. Apart hoe dat kan verschillen.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.315 seconden
Gemaakt door Kunena