Algemene vragen

Indien je een algemene vraag hebt over Asperger (bijvoorbeeld je wilt je spreekbeurt er over houden), mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Technische problemen website

Indien een onderdeel van de website niet goed functioneert, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Problemen met registreren of inloggen

Indien het niet goed lukt om je te registreren of je kunt niet inloggen, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vragen m.b.t. het forum

Hoe maak je gebruik van de chatroom, hoe moet je foto's uploaden e.d. Kom je er niet uit? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Link toevoegen

Wil je een belangrijke link laten toevoegen, mail me dan de link en een korte omschrijving naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een link terug wordt altijd gewaardeerd.

 

Overige vragen

Voor alle overige vragen verwijs ik je graag naar het forum. Je kunt kosteloos lid worden en daar anoniem deelnemen aan discussies en in contact komen met lotgenoten.
Ook horen we graag jouw ervaringen op het forum!